RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Стало відомо, коли в США закінчать розслідування відносно Трампа

Спецпрокурор США Роберт Мюллер планує до 1 вересня розібратися в питанні перешкоди президентом США Дональдом Трампом в розслідуванні втручання РФ у американські вибори.

Про це заявив газеті The New York Times юрист Трампа Рудольф Джуліані, інформує УНН.

Зокрема, спецпрокурор планує з'ясувати всі обставини звільнення екс-директора ФБР Джеймса Комі в травні 2017 року. На даний момент складені Комі документи використовуються в ході проведеного Мюллером розслідування.

Як уточнять видання, Джуліані уточнив, що термінами закінчення розслідування Мюллер поділився з ним близько двох тижнів тому, коли обговорював умови, при яких президент може погодитися дати свідчення.

За словами Джуліані, в разі зволікання в розслідуванні, це створить ризик надання непотрібного тиску на виборців США, яким в листопаді цього року доведеться голосувати на проміжних виборах до Конгресу.

"Ви ж не хочете чергового повторення виборів 2016 року, коли ви отримуєте суперечливі одна одній доповіді і не знаєте, як це вплинуло на вибори", - говорить адвокат Трампа.

Швидше за все, він мав на увазі скандал, що виник навколо розслідування щодо Гілларі Клінтон, яка під час перебування головою Держдепартаменту використовувала в службових цілях особистий ящик електронної пошти.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Трамп зажадав дізнатися, чи було втручання в виборну президентську компанію 2016 року з боку ФБР.