У мережу потрапив секретний лист про Трампа, розгорівся гучний скандал

У ЗМІ потрапив лист посла Великобританії в США Кіма Даррока, в якому він називає адміністрацію Дональда Трампа "недолугою" і "заплутаною внутрішньою боротьбою".

Зміст листа опублікувала газета Daily Mail.

"Ми дійсно не вважаємо, що ця адміністрація стане значно більш адекватною; менш недієздатною; менш непередбачуваною; менш розколотою; менш дипломатично незграбною і невмілою", - написав Даррок в одному з серії викладених документів, що охоплює період з 2017 року по теперішній час.

Міністерство закордонних справ Великобританії не поставило під сумнів достовірність документів, які просочилися. Воно назвало витік "ганебною поведінкою" і заявило, що громадськість очікує від дипломатів чесних оцінок політики в країнах, де вони розміщені.

Міністр юстиції Девід Гаук назвав витік "ганебним", але сказав, що Британія "повинна очікувати від наших послів правди, як вони її бачать".

Даррок сказав, що існують сумніви щодо того, чи буде адміністрація Трампа колись виглядати компетентною, а єдиним способом спілкування з президентом є простота і прямота.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 30 червня президент США Дональд Трамп зустрівся з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином в демілітаризованій зоні, що розділяє дві Кореї.