RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Протрампівський телеканал можуть нагородити за інтерв'ю з Путіним

Інтерв'ю ведучого Кріса Уоллеса з президентом Росії Володимиром Путіним на телеканалі Fox News потрапило в номінацію на вручення премії "Еммі" як краще інтерв'ю в прямому ефірі.

Про це повідомляє на офіційному сайті премії.

В ході запису ведучий питав у президента РФ про підсумки саміту в Гельсінкі, де той зустрічався з президентом США Дональдом Трампом, про відносини між Росією і США, ядерне озброєння і втручанні у вибори 2016 року в США.

Кріс Уоллес також спробував вручити Путіну копію обвинувального висновку спеціального прокурора Роберта Мюллера, де говорилося, що російські спецслужби причетні до хакерських атак в ході американської президентської кампанії. Путін відмовився брати в руки документ, заявивши, що "Росія ніколи не втручалася у внутрішні справи Штатів, тим більше у вибори".

Ведучий питав Путіна про тиск на лідерів опозиції в Росії.

"У всіх політиків є конкуренти. Я впевнений, що у Дональда Трампа вони теж є", - сказав президент.

"Так, але вони не помруть", - зауважив Уоллес.

Слід зазначити, що премія "Еммі" вручається щорічно за кращі роботи в різних секторах телевізійної індустрії. Вручення нагород цього року пройде 24 вересня в Нью-Йорку.

Як повідомляв "Апостроф", 28 липня президент Росії Володимир Путін провів в Санкт-Петербурзі парад Військово-морського флоту РФ, а в мережі його розкритикували за байдужість до масштабних пожеж в Сибіру.