З'явилися важливі подробиці про стан Трампа

Медики повідомили важливі подробиці про стан здоров'я президента США Дональда Трампа, який захворів коронавірусом.

Про це повідомляє CNN.

З тих пір, як в п'ятницю, 2 жовтня, Трамп оголосив про свою хворобу у нього були часті "злети і падіння".

"Пізно вранці в п'ятницю у президента піднялася висока температура. Йому дали кисень. І приблизно через хвилину після вживання всього двох літрів його рівень насичення знову перевищив 95%", - сказав лікар Білого дому доктор Шон Конлі.

В суботу у Трампа стався другий епізод падіння рівня кисню. Лікарі вирішили дати йому кортикостероїдний препарат дексаметазон, який, як було показано, допомагає пацієнтам з Covid-19 і зазвичай призначається пацієнтам, які отримують додатковий кисень або вентиляцію.

Станом на неділю близько полудня Трамп почувається добре.

"Він був на ногах. Наш план на сьогодні - змусити його їсти і пити, як можна частіше вставати з ліжка, щоб бути мобільним. І якщо він продовжить виглядати і почуватись так само добре, як сьогодні, ми сподіваємося, що ми зможемо запланувати виписку вже завтра в Білий дім, де він зможе продовжити свій курс лікування", - розповів доктор Брайан Гарібальді.

Як повідомляв "Апостроф", лікарі президента США Дональда Трампа, який заразився коронавірусом, заявили, що найближчі 48 години будуть для нього критично важливими .