RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У скандалі навколо самогубства мера Сеула новий поворот: стало відомо про домагання

Колишня секретарка мера Сеула (столиця Південної Кореї) Пака Он Суна, який 9 липня здійснив самогубство, звинуватила його в багаторічних сексуальних домаганнях.

Про це повідомляє ВВС.

Тіло Пак Он Суна знайшли в лісі. Перед смертю він написав своїй родині записку з вибаченнями.

Пак Он Сун був одним з найвпливовіших політиків Південної Кореї, і його вважали можливим кандидатом в президенти.

Він звів рахунки з життям за день після того, як його секретарка подала скаргу в поліцію. 13 липня адвокат ймовірної жертви дав прес-конференцію, де заявив, що Пак Он Сун сексуально домагався жінки протягом чотирьох років.

За словами жінки, мер відправляв їй фотографії в нижній білизні, а також кликав в спальню в своєму кабінеті і просив обійняти його. Секретарка розповіла, що зверталася за допомогою до мерії Сеула, але її проігнорували. При цьому домагання тривали навіть тоді, коли вона змінювала відділ роботи.

"Я повинна була повідомити про це з самого початку. Думаю, якби я це зробила, то зараз не звинувачувала б себе", - заявила жінка в листі, яке зачитали під час прес-конференції.

Вона додала, що її "допитували всю ніч" після скарги в поліцію, і що вона була шокована смертю свого колишнього начальника.

Як повідомляв "Апостроф", Пак Он Сун в своїй передсмертній записці вибачився перед усіма громадянами і своєю сім'єю і попросив кремувати його. Передсмертне послання мера виявили на столі в його кабінеті в офіційній резиденції.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітАзія
Теги: