Італію накрило величезним градом: вражаючі фото і відео

У центральній Італії біля узбережжя Адріатичного моря випав град розміром з апельсин: 18 людей опинилися в лікарні через рани, нанесені шматками льоду.

Про це повідомляє агентство ANSA.

Град випав у комуні Пескара в регіоні Абруццо. Через рани, завдані величезними градинами, 18 людей опинилися у лікарняному відділі невідкладної допомоги. В лікарні опинилася і вагітна жінка з пораненнями обличчя і голови.

Повідомляється, що постраждали дістали забої голови і рани, їм накладають шви.

В одній з лікарень Пескари при цьому через негоду склалася критична ситуація, оскільки водою залило перший поверх, через що всі операційні були змушені припинити роботу.

Також водою залило паркувальний майданчик з близько двома десятками автомобілів співробітників лікарні. Повідомляється, що рівень води на майданчику зараз складає 2 метри.

Окрім того, град завдав серйозних збитків і самому місту Пескара: пошкоджені автомобілі, вибите скло у вікнах, пробиті дахи будинків.

Від негоди зараз потерпають північний регіон Емілія-Романья, центральний Абруццо і область Марке.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.
An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 2 липня в Україні спостерігалося погіршення погодних умов: у багатьох областях країни пройшли зливи і грози, які місцями супроводжувалися великим градом.