Ніяких весіль і похоронів: Італія пішла на радикальні заходи через коронавірус, фото

В Італії, щоб зупинити подальше поширення коронавірусу Covid-19, заборонено будь-які публічні заходи, в тому числі весілля і похорони. Також припинено транспортне сполучення з ураженими епідемією регіонами.

Про це повідомили в Telegram-каналі "Протести в світі".

Як сказано в повідомленні, в зв'язку з поширенням в країні коронавірусу уряд Італії пішов на безпрецедентні заходи. Зокрема, буде припинено в'їзд і виїзд з регіону Ломбардія, з центром в Мілані.

У мережі вже публікують фото з аеропорту Мілана в звичайний час пік. На знімках - повністю безлюдні зали терміналу.

Транспортне сполучення також буде припинено з 11 провінціями інших регіонів, в тому числі Венецією, Пармою, Падуєю, Ріміні, Пезаро, Моденою та іншими. Карантин буде діяти до 4 квітня, до цього часу ніхто не зможе ні покинути уражених епідемією коронавірусу регіони, ні потрапити туди.

Крім того, до 31 травня припинено роботу судів. Також вводиться заборона на будь-які публічні заходи, зокрема, на проведення весіль і похоронів. Буде призупинено роботу будинків культури, музеїв, басейнів, спортзалів, курортів.

У повідомленні уточнюють, що смертність від Covid-19 в Італії перевищує 4%

Як повідомляв Апостроф, уряд Італії розглядає комплекс заходів щодо запобігання подальшому поширенню коронавірусу Covid-19, зокрема, закриття шкіл по всій країні.