RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Великобританії прогримів смертельний вибух: фото, відео і дані про загиблих

На водоочисній станції в передмісті Брістоля (Велика Британія) стався потужний вибух, в результаті якого 4 людини загинули і одна отримала поранення.

Про це повідомляє ВВС.

Надзвичайна подія сталася в четвер, 3 грудня, близько полудня за місцевим часом. За словами очевидців, вибух був такої сили, що затремтіли розташовані поруч будівлі.

"Вибух міг статися в одному з резервуарів з хімічною речовиною на водоочисній станції Wessex Water. Пожежні здійснюють рятувальну операцію", - уточнили подробиці в місцевій поліції.

Як стало відомо, в результаті вибуху загинули чотири людини і одна отримала поранення. Троє із загиблих працювали на станції, ще один був підрядником на підприємстві. Ще один потерпілий госпіталізований з травмами обличчя, його поранення не становлять загрози для життя.

Місце події огородили, місцевих жителів просять уникати району. Влада запевняє, що ніякої загрози для громадській безпеці у зв'язку з інцидентом немає.


Як повідомляв "Апостроф", в Дніпровському районі Запоріжжя, на вулиці Товариській, стався хлопок газоповітряної суміші в цистерні. В результаті інциденту загинув робітник.