RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Селфі з блискавкою: троє британців зробили незвичайне фото і потрапили до лікарні

В Англії "спалах" під час фотосесії відправив у лікарню відразу трьох місцевих велосипедистів - чоловіка та його двох сестер.

Про це розповіло видання medialeaks.

Як таке могло статися? А вся річ у тім, що троє британців, - Рейчел, Ізобель і Ендрю Джобсон, - вирішили сфотографуватися під деревом в грозу. В результаті, роль того самого "спалаху" зіграла блискавка.

В той день вони вирішили піти разом на велопрогулянку. Пізніше почався дощ, від якого вони сховалися під деревом. За пару хвилин злива затопила всі дороги.

Щоб згаяти час, британці вирішили зробити кілька фотознімків. Дощ супроводжувався громом від блискавок, одна з яких і "передала їм привіт" від Зевса.

"Я фотографувала, як ми посміхаємося, а потім нам захотілося зробити сумний знімок під дощем", - розповіла Ізобель.

У момент чергового селфі блискавка вдарила прямо в дерево, під яким вони ховалися. Потужний розряд осяяв все навколо, включаючи матрицю камери смартфона. Вийшов ось такий кадр:

За словами Ізобель, після удару вона одразу ж опинилася на землі і тимчасово втратила слух. При цьому у неї оніміла права рука. Рейчел теж отримала травми у вигляді опіків на животі та стегні. Ендрю при цьому майже не постраждав, проте був шокований тим, що сталося.

Кілька перехожих стали свідками цієї події. Вони одразу ж кинулися на допомогу і доставили постраждалих у лікарню.

На щастя, зараз їхньому життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Раніше ми також повідомляли про те, що Бурятія пішла під воду - злива затопила столицю, а в розмиті ями падали трактори.