Замовники – великі бізнесмени, політики та артисти: зґвалтування у Греції вивело на міжнародну банду сутенерів

Силовики Греції, розслідуючи справу про групове зґвалтування 24-річної дівчини в Салоніках, змогли вийти на міжнародне угруповання сутенерів.

Про це повідомляє 360tv.

Потерпілою виявилася Джорджія Біка, яка розповіла, що злочин стався під час новорічної вечірки у дорогому готелі MET. На захід її запросив власник кафе "Ахільйон" Манос Попадопулос.

Ресторатор відразу поцікавився у Джорджії, чи прийматиме вона наркотики під час вечірки, але дівчина відмовилася. На святі 24-річна гостя випила три келихи шампанського та швидко сп'яніла. Дорогою до свого номера Джорджія зустріла двох чоловіків, які відвели її до себе. Дівчина прокинулася вранці та була повністю гола.

Після розмови з правоохоронцями Джорджія впізнала братів Василіса та Еваґораса Левендисів – сини засновника Міжнародного фонду допомоги Греції, які були присутні на новорічній вечірці. Через якийсь час Василіс зізнався, що мав сексуальний контакт із гостею, проте все сталося "за згодою".

Молоду людину та організатора вечірки заарештували, але через деякий час випустили під підписку про невиїзд, що спровокувало масштабні протести в Греції.

Випадок із згвалтуванням Джорджії не єдиний, адже подібну схему використовує велике угруповання, яке працює у Греції та на Кіпрі. За словами активіста по боротьбі із сексуальним насильством Іліаса Гіоніса, бізнесмени, артисти чи політики вистежують молодих дівчат у соціальних мережах, після чого їх запрошують на закриті вечірки та "накачують" наркотиками.

Чоловік готовий дати силовикам показання щодо угруповання за умови, що його візьмуть під захист. Гіоніс намагався вийти на зв'язок із поліцією Кіпру, але серед керівництва виявилися представники "мафії", після чого йому почали надходити листи із погрозами.

Після заяви активіста в скандал з Джорджією втрутилася влада Греції. Чиновники направили своїм кіпрським колегам оперативну інформацію щодо власного розслідування. Міністр юстиції Кіпру Стефі Драку підтвердила, що інформація була отримана, і пообіцяла, що жоден з злочинців не уникне відповідальності.

Раніше ми розповідали, що зірка світового футболу отримала тюремне ув'язнення за зґвалтування.