RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У соцмережах висміяли устриці для Путіна

Користувачі соціальних мереж висміяли новину про те, що біля так званого "палацу Путіна" у Геленджику будуть розводити устриць.

Про устриць для Путіна повідомляє РБК.

"ТОВ "Південна цитадель" отримало для вирощування устриць і мідій 1 тис. га акваторії біля мису Ідокопас під Геленджиком, біля так званого палацу Путіна. Власник "Південної цитаделі" раніше працював у компанії, яка керувала палацом", — йдеться в публікації.

Журналісти також нагадали, що морепродукти з Євросоюзу, головного постачальника устриць і мідій на російський ринок, потрапили до списку заборонених до ввезення в Росію в серпні 2014 року.

"Навпроти "палацу Путіна" під Геленджиком почнуть розводити устриць", — проанонсували цю новину в Twitter РБК.

"РБК розпалює. Адже всі знають, що в Путіна немає палаців, і він живе на одну зарплату!!!" — із сарказмом коментують новину в Twitter МЗС Роіссі.

"З лану до столу", "Треба думати, і бар "Блакитна устриця" відкриють", "Дивно, що будуть розводити устриць. Просто йому звичніше розводити лохів", "Закриваються з моря? Бояться? А так — прямо з моря до панського столу. Казка", — коментують інші користувачі Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", в минулому році Кабінет Міністрів Росії опублікував список продуктів, які потрапили під ембарго в рамках відповіді РФ на санкції Євросоюзу, при цьому молодь устриць пощадили.