RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У США висміяли соратника Путіна та його зниклого кота: опубліковано відео

В американському телешоу Last Week Tonight телеведучий Джон Олівер висміяв виконуючого обов'язки глави Чеченської республіки Рамзана Кадирова, в якого зник кіт породи тойгер.

Про це пише TJournal.

"22 травня на телеканалі HBO відбулася прем'єра 13 серії третього сезону. Заключні хвилини епізоду популярний комік присвятив главі Чечні Рамзану Кадирову. Приводом для виходу сюжету в шоу Олівера стала пропажа кішки лідера Чечні. Телеведучий на кількох прикладах спробував пояснити глядачам, хто такий Рамзан Кадиров", — наголошується в публікації

За словами Олівера, якщо на початку екшн-фільму з'являється напис про те, що дія відбувається в Чечні, то це означає, що "ось-ось повинно статися якесь лайно".

Комік зазначив, що на сторінці Рамзана Кадирова у "Вікіпедії" є цілий розділ під назвою "Звинувачення в порушенні прав людини", що не може передвіщати нічого хорошого.

Безліч жартів Олівер присвятив инстаграму лідера Чечні, в якому той, за словами коміка, публікує "відео своїх тренувань під найкращий європейський рейв" і "демонструє свою любов до Володимира Путіна".

Телеведучий висміяв пристрасть Кадирова до футболок із зображеннями президента Росії.

"Ще (в його инстаграмі) є фото, де абсолютно всі люди одягнені у футболки з Путіним. Якщо у вас є відчуття, що Кадиров коситься на цю круту зелену футболку з Путіним на свого друга і думає: "Я точно візьму її!", то ви виявитеся праві. У нього дійсно є інше фото, де він зображений в цій зеленій футболці", — сказав Олівер.

У висновку Олівер зазначив, що зниклого кота Кадирова треба знайти якомога швидше, тому що "цю людину не можна злити", і запропонував публікувати жартівливі "наводки" з хештегом #findkadyrovscat — наприклад, "Я знайшов твою кішку", "Я не знайшов твою кішку" або "Агов, це не твоя кішка?"

Блогери оцінили ідею телеведучого і почали жартувати над лідером Чечні.

Скріншоти з Twitter

Як повідомляв "Апостроф", раніше глава Чечні Рамзан Кадиров потішив мережі заявою про те, що місцевий житель Рамазан Джалалдінов, який деякий час тому опублікував звернення на ім'я Кадирова зі скаргою на умови життя, сам спалив свій будинок.