Лідер російських націоналістів назвав Савченко незламним солдатом

Лідер російських націоналістів Дмитро Дьомушкін дав високу оцінку особистим якостям української льотчиці та нардепа Надії Савченко, нещодавно звільненої з російського полону.

Про це він сказав в інтерв'ю "Апострофу".

"У Савченко тепер дуже великі можливості, вона може претендувати на великий вплив, все залежить від її амбіцій і талантів використовувати сформовану ситуацію", - зазначив Дьомушкін.

На питання журналіста про те, яка мораль для росіян всієї цієї історії з обміном Савченко на путінських ГРУшників, він відповів: "Почнемо з того, що Александрова і Єрофєєва негарно піднесли ще в самому початку. Мовляв, коли їх захопили, вони почали базікати зайвого, на відміну від Савченко, яка говорила по суті, не вибачаючись, а знущаючись над слідством. Голодування оголошувала, пісень співала, політичні заяви робила, не забуваючи слідство і владу ображати. Загалом поводила себе як незламний солдат з радянських фільмів і пощади навіть для виду не просила. На відміну від тих двох солдатиків, поведінки яких у Кремлі не оцінили більш ніж на дві дівчини на зустрічі. Путіна просто змусили в рамках переговорного процесу віддати Савченко по-хорошому. Сам би він її не проміняв, особливо на цих двох".

Більше читайте у матеріалі "Апострофа" – Дмитро Дьомушкін: Путін допоміг побудувати "самостійну Україну" і навчив ненавидіти "русню".