RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Путін розсмішив соцмережі ідеєю будівництва в Росії аналога Діснейленду

У мережі висміяли президента Росії Володимира Путіна за згоду побудувати в Калузькій області (РФ) сімейного розважального парку — аналога "Діснейленда" за 4 млрд доларів.

Про схвалення Путіним проекту повідомляє ТАСС.

"Є такий проект сімейного відпочинку, свого роду "Діснейленд", який ми хочемо здійснити у своїй області на кордоні з Московською областю", — розповів губернатор Калузької області Анатолій Артамонов, попросивши Путіна схвалити проект.

"Звичайно, з задоволенням", — відповів той.

Над згодою Питина створити в Росії аналог американського розважального парку посміялися користувачі Twitter.

"Президент Обама у телефонній розмові з Володимиром Володимировичем обговорив будівництво Діснейленду під Калугою", - жартує користувач з ніком Думки Перзидента.

"У 2018 році в Калузі планується провести перший міжгалактичний конгрес Диснейлендів. Всі світові ЗМІ в п'ятницю вийдуть з новиною на першій шпальті про будівництво Діснейленду під Калугою", - продовжує жартувати користувач.

Як повідомляв "Апостроф", користувачі соціальних мереж висміяли пропозицію російського кінорежисера Микити Михалкова створити альтернативну Оскару премію в сфері кіно в країнах БРІКС (Бразилія, Росія, Індія, Китай і ПАР).