Савченко розбурхала путінців бажанням очолити Міноборони

Українська льотчиця, народний депутат Надія Савченко заявила про готовність очолити міністерство оборони України.

Про це вона сказала в ефірі телеканалу 112 Україна.

"Погодилася б. Я б легалізувала законом те, що і так відбувається. У нас капітан – це рівень командування бригадою, навіть не полковник. Капітан може впоратися із завданням, були приклади, коли було захоплення Краматорського аеродрому сепаратистами, одну групу вів полковник, іншу майор і третю капітан. Тільки капітан довів свою групу", - сказала Савченко.

Даний вислів української льотчиці викликало широке обговорення серед російських інтернет-користувачів.

"А "кухарка може керувати державою"? Десь ми все це вже чули ...", "Надія доблефується що свої ж і грохнуть як Сашко Білого..", "Ну ось дожили.Треба ще півроку почекати і Надійка погодиться стати прибиральницею у Верховній Раді", "І куховарка зійде як маріонетки", "Не хочу бути царицею, хочу бути володаркою морською! (c)", - пишуть відвідувачі сайту Lenta.ru.

"Мій Президент - геній! таку торпеду запустив на Україну! Причому в літаку Порошенко!", "савченко радує все більше і більше:) такими темпами і одкровенням про дармоїдів в погонах вона принесе більше користі Росії, ніж шкоди. так що далі надя рубі правду матінку про майданокузнечиковську частина гейропи:)", - зазначили росіяни на сайті РІА Новини.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно Савченко прокоментувала суд над колишнім "айдарівцем" Валентином Лихолітом з позивним "Батя".