RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Путін відсторонився від скандалу російських спортсменів з допінгом

Президент Росії Володимир Путін не буде особисто брати участь у вирішенні проблем з допуском російських спортсменів до Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро.

Про це повідомив прес-секретар голови РФ Дмитро Пєсков, передають РИА Новости.

"Ні. Особиста участь тут неможливо", — сказав офіційний представник Кремля.

Раніше прес-секретар повідомив, що президент не братиме участь в церемонії відкриття Олімпійських ігор. Він також додав, що в Кремлі позитивно сприйняли рішення Міжнародного олімпійського комітету (МОК) не усувати всю російську збірну від Олімпіади.

Раніше, 24 липня, французька газета Liberation написала, що Путін нібито може зробити ряд телефонних дзвінків, щоб вплинути на виниклу ситуацію навколо російської олімпійської збірної. У той же день МОК передав повноваження про допуск конкретних спортсменів і команд Росії в окремих видах спорту міжнародним федераціям.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії із захватом зустрiли рішення Міжнародного олімпійського комітету допустити спортсменів з РФ до участі в Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро.

Міжнародний олімпійський комітет прийняв рішення щодо участі російських спортсменів в Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро на тлі скандалу з заявою Всесвітньої антидопінгової організації (WADA) про те, що під час Олімпіади-2014 в Сочі допінг-проби спортсменів з РФ були підмінені.