Відомий український музикант виступив проти війни за Крим

Учасник відомої української групи "Брати Гадюкіни" Ігор Мельничук вважає, що Україна не зможе повернути окупований Росією Крим з допомогою збройного конфлікту.

Про це він сказав в інтерв'ю "Апострофу".

Музикант при цьому згадав слова кандидата в президенти США Дональда Трампа про те, що Крим повернеться в Україну тільки після Третьої світової війни.

"Я б не хотів цього. Я багато думав про цю ситуацію, але я не знаю механізму, як його повернути. У будь-якому разі, за нинішньої російської влади. Вона в житті його не віддасть", - сказав він.

На думку Мельничука, немає ніякої гарантії, що замість Путіна в Росії не прийде до влади "ще більший якийсь чувак у фуражці там, ястреб війни".

"Якби демократ був якийсь, навіть той же Медведєв, він не поліз би в Крим. Думаю, все залежить від російської влади. Зброєю його не забрати, у них ядерна зброя є, куди вже нам...", - сказав музикант.

Як повідомляв "Апостроф", за словами російського політолога й історика Валерія Солов'я, частина російського керівництва побоюється, що Україна спробує військовим шляхом відбити Крим.