RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Відомий український журналіст довів до екстазу путінців заявою про Майдан

Відомий український журналіст, депутат Київської ради Дмитро Гордон порадував прихильників президента РФ Володимира Путіна заявою про те, що він шкодує про підтримку Майдану.

Таку гучну заяву Гордон зробив в інтерв'ю Радіо Свобода.

Гордон розповів, що прийшов на Майдан у перший день, у листопаді 2013 року. Він сказав, що якщо б знав, що після цього загинуть десятки тисяч людей, багато стануть інвалідами і знедоленими, то не виходив би на акцію протесту.

За словами Гордона, краще б у влади залишався президент-утікач Віктор Янукович. Він підкреслив, що така точка зору буде в кожної матері, яка втратила на війні сина.

Крім того, Гордон висловився про те, що не можна називати київські вулиці і проспекти іменем Степана Бандери, ідеологія якого виправдовувала злочини націоналістів. Разом з тим український журналіст зазначив, що поважає точку зору істориків, не згодних з ним.

Слова Гордона активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru, де всього за кілька годин новина зібрала понад 500 коментарів.

"Гордони прозрівають одними з перших", "Перефарбовується заздалегідь, сволота свідома", "Просто Гордон раніше відчув вітер змін, дивись, до річниці Майдану його і інші почнуть вважати не перемогою, а зрадою", "Люстрiрують (каструють) хлопця, а шкода", "Жодного разу не шкода, єврей завжди знайде вигоду для себе, навіть без гномика", "Людина дружить з Кобзоном, Говорухіним, Боярським. Про що він може ще говорити? Хоча він так, "і нашим, і вашим", "Майданний чайок починає відпускати", "Типовий хохол — спочатку напаскудив, а тепер ниє", "Сильні заднім розумом", "Настав час говорити це, а євреї завжди намагаються бути першими на хвилі подій. Нічого надприродного", — коментують жалю Гордона путінці.

Як повідомляв "Апостроф", раніше одеський губернатор Михайло Саакашвілі захопився тим, як Дмитро Гордон вміє вишукувати інформацію.