RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Стало відомо про масштаб військової показухи Путіна в Росії

У навчаннях "Кавказ-2016", які розпочалися 5 вересня, візьме участь 12,5 тис. російських військових.

Про це повідомляє Комерсант.

В тому числі - представники військових частин сухопутних військ, повітряно-космічних сил, військово-морського флоту і повітряно-десантних військ, а також авіація, бойова техніка і кораблі.

"Вже вчора сім літаків Су-27 винищувального авіаційного полку, дислокованого в Карелії, перебазувалися на оперативний аеродром в Адигеї, де виконають маневри по знищенню цілей в повітрі і на землі, а підрозділи окремої мотострілкової бригади ПВО, дислокованої у Волгоградській області, приведені у вищий ступінь бойової готовності на полігоні "Прудбой", - пише видання.

Росіяни мають намір "відбивати" удари авіації та морські атаки, у тому числі - біля берегів окупованого Криму.

"ВМФ, у свою чергу, виконає завдання щодо охорони та оборони внутрішніх водних шляхів у прибережній зоні Каспійського моря (організація морської блокади, припинення відходу бандформувань і звільнення захоплених терористами судів), а авіація і берегові сили Чорноморського флоту відіб'ють напад умовного противника", - йдеться в матеріалі.

Джерело видання не виключає, що на фінальну частину навчань 10 вересня може приїхати президент Росії Володимир Путін.

Як повідомляв "Апостроф", раніше українська розвідка повідомила про багатотисячні російські угруповання біля кордонів з Україною.