RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Топ-пропагандиста Путіна викрили в фейкi про нібито п'яного Порошенка

Путінський пропагандист Дмитро Кисельов попався на фейкi про нібито п'яного президента України Петра Порошенка.

Про це пише StopFake.

Видання зазначає, що в черговому випуску програми "Вести недели" Кисельов кілька разів збрехав про Україну.

Зокрема, Кисельов назвав Україну "напевно, найнебезпечнішим місцем у світі для журналістів", при тому, що за даними міжнародної неурядової організації "Репортери без кордонів", за 2015-2016 роки було зафіксовано тільки одне умисне вбивство журналіста Павла Шеремета.

Також російський пропагандист заявив, що ВВП України скоротився на третину, при цьому "забувши" згадати, що близько 20% ВВП країни припадало на території, окуповані Росією: Донбас і Крим.

Кисельов заявив, що населення в Україні тане так швидко, як ніде на планеті, разом з тим насправді за темпами зниження населення Україну випереджають країни Балтії, Сербія, Болгарія та інші.

Також Дмитро Кисельов звинуватив Петра Порошенка в надмірному вживанні алкоголю. Він показав відео, де руху українського президента зовні схожі на рухи нетверезого. Подібні фейки з'являлися і раніше, але дiйсностi вони не відповідають.

Як повідомляв "Апостроф", майже чверть росіян називає пропагандистські "Вести" з Дмитром Кисельовим найкращою аналітичною програмою на російському ТБ.