RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У Росії виступили за масові розстріли українців і росіян

Відомий російський письменник, кандидат в Держдуму від Компарії РФ Герман Садулаєв виступив за масові розстріли як спосіб наведення порядку.

Про це він сказав в інтерв'ю Новой газете.

Зокрема, політик заявив, що радянський диктатор Йосип Сталін не був вбивцею мільйонів, зазначивши, що правителі великих держав зобов'язані іноді йти на репресивні заходи.

"Наприклад, Янукович був зобов'язаний репресувати і, можливо, розстріляти або хоча б посадити у в'язницю кілька десятків заколотників. Він цього не зробив, не репресував кілька десятків баламутів. І що в результаті? Ми маємо сотні і тисячі жертв", - заявив Садулаєв.

Він також заявив, що Росії потрібен контроль і дисципліна, а як приклад навів Китай.

На зауваження журналіста, що такої поваги до закону у росіян немає, Садулаєв заявив: "Масові розстріли... Масові розстріли дуже швидко змінять ситуацію в цьому сенсі. Я проти необґрунтованих і невмотивованих репресій, але якісь репресії потрібні. Масові".

На пропозицію здивованого журналіста додати щось на завершення інтерв'ю Садулаєв зазначив: "Так що додати? Масові розстріли. Я завжди так кажу у себе на роботі, коли щось не виходить, я кажу: «Цю країну врятують тільки масові розстріли».

Як повідомляв "Апостроф", в Росії Крим назвали нещасним і нікому не потрібним.