RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Путінці здивували реакцією на справу проти Яроша в Росії

Прихильники режиму президента РФ Володимира Путіна здивували своєю реакцією на порушення російським Слідчим комітетом кримінальної справи стосовно колишнього лідера української організації "Правий сектор" Дмитра Яроша за статтею "організація діяльності екстремісткої організації".

Свою думку з цього приводу росіяни висловлюють в коментарях до новини, опублікованої на сайті інформаційної агенції "РИА Новости".

"Дизлайк - тому що користі від цих заяв і справ...як з Савченко - затримали, засудили, помилували, відпустили - одне стрясання повітря!", "А толк є? Я розумію, що їх треба садити. Зараз в Укропії багато таких, але як їх посадиш?", "Це холостий постріл. Як колись, 1001 китайське попередження США. А от наших правих лібералів за їх екстремістські виступи, за русофобію і брехню давно треба притягнути до закону. Але тут тиша. А чому?", - пишуть люди.

Як повідомляв "Апостроф", Дмитро Ярош викликав бурхливу реакцію у соцмережі своєю відповіддю з приводу відкриття проти нього кримінальної справи в Росії.