RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Зустріч Путіна з Порошенком викликала хвилю жовчі у росіян

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна вважають безглуздою "нормандську зустріч" в Берліні, в якій беруть участь російський лідер і президент України Петро Порошенко.

Новину про саміт "нормандської четвірки" активно коментують користувачі російського пропагандистського ресурсу РИА Новости.

На зустрічі Порошенко, Путіна, Меркель і Олланд, як відомо, обговорюється врегулювання ситуації на Донбасі.

"Так як домовленості не виконуються і так звані партнери за свої слова не відповідають — ці переговори марна трата часу. Янукович повірив, і де він тепер. І містралi, і багато іншого", "З ким можна домовлятися? Вони ж маріонетки США, пігмеї — недоговірноздатні. Мабуть, потрібно дотриматися формальності і поставити маркери перед прийдешніми змінами", "Де горілка, шампанське. Без фуршету Порошенко не зрозуміє, що від нього хочуть", "Незрозуміло, навіщо Путін так принижується, зустрічаючись з поросятком? Хоче стати посміховиськом західних карикатур?", — коментують путінці.

Як повідомляв "Апостроф", український журналіст Віталій Портніков вразив фантазією про те, як на зустрічі в Берліні Путіна розстріляли з пістолетів.