RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

У путінців ажіотаж через приїзд Савченко в Росію

У прихильників режиму президента РФ Володимира Путіна викликала бурхливу реакцію новина про приїзд до Москви народного депутата, колишньої російської ув'язненої Надії Савченко на засідання суду у справі українців Миколи Карпюка та Станіслава Клиха.

Свої емоції з цього приводу росіяни висловлюють у коментарях на сайті інформагентства "РИА Новости".

"Маячня! Бандерофашистка їде до "ворогів" на захист нацистів, які вбивали російських солдатів. Кому це треба?!", "У СБУ з'явиться ще більше приводів і питань до "героїні". Передуючи в укропрессі статтею в стилі "Савченко їздила до Москви, нібито на суд по справі Карпюка і Клиха", "Надя піариться для бендер, а Росія їй у цьому допомагає", "Як вона взагалі потрапила в країну?! Вона ж під тяжкою статтею!", "Тепер будуть говорити, що до Путіна на доповідь їздила, отримала нові інструкції", "Дивно, Корольовій в'їзд в Україну закрили на п'ять років, а Савченко, вбивці журналістів, в Росію ні", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", сама Савченко заявила перед від'їздом, що готова до того, що її візит буде політичним самогубством і що вона може не повернутися з Росії живою.