Путін заплутав своїх адептів заявою про фабрику Порошенко

Президент РФ Володимир Путін заявив, що бізнес президента України Петра Порошенка в Росії ніхто не обмежує.

Про це повідомляє "РИА Новости".

Путін зазначив, що Порошенко є одним з іноземних інвесторів, маючи на увазі фабрику Roshen в Липецьку.

"Фабрика працює, працює ритмічно, виплачує зарплату, отримує прибуток", – сказав глава РФ.

Він додав, що немає ніяких обмежень, які були б пов'язані з використанням даної прибутку, в тому числі і з переведенням її за кордон.

Ця новина викликала ажіотаж серед російських користувачів мережі.

"Гроші, це звичайно зрозуміло... Якщо вони компенсують мовчазне витирання плювків з особи, то такий бізнес, - це здорово. Порошенко і Росія - брати на століття! Вірною дорогою йдете, товариші!", "Путін вміє засмутити. Ось і Петя інвестори догодив. Інвестує в економіку "окупанта". Недобре", "Ось і дуже погано. Перекрили б кисень парашену, тоді він би по-іншому співав. І мінські угоди виконав би ще до мінських угод", "І тут, суверенітет спіткнувся про капітал. А адже любили критикувати американський капітал за співпрацю з німецьким фашизмом у Другу Світову", "Дуже нелогічне заяву глави держави,проти якого з подачі глави Української держави ведеться інформаційна,економічна ,політична війна.Що то прям з біблії..Б'ють по лівій,підставляй праву", "Значить дохід з нього хороший маєте, раз не обмежуєте. Інакше дивно би було давати йому заробляти бариші далеко від батьківщини, та ще й у "країні-агресора". За гарні очі, чи що?" - пишуть росіяни в коментарях на "РИА Новости".

"Так правильно кажуть Путіну пора на пенсію несе якусь єресь!", "Скільки Порошенко заплатив Путіну за рекламу? ))", "Для кого він намагається? Тут Ікею в Хімках пресують за ділянка нещасної землі, а він рошеном вихваляється, позорииище!", "Сталін виявляється просто не додумався годувати нацистів у той час як вони вбивали росіян....", - коментують російські користувачі мережі на сайті Life.

Як повідомляв "Апостроф. Економіка", процес продажу в РФ активів корпорації Roshen ускладнений.