RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Будні пекла: мережі підірвало фото ікони зі Сталіним

Зроблена в Росії фотографія, на якій літня жінка тримає в руках ікону із зображенням радянського диктатора Йосипа Сталіна, викликала бурхливий резонанс у соціальних мережах.

Знімок активно обговорюють користувачі Twitter.

"Будні пекла", — підписала фото в Twitter Team of ZinaPortnova.

Фото з Twitter Team of ZinaPortnova

"Такі ось тітки, які прожили нікчемне сіре життя в злобі, страху та заздрості, помстяться доносами на будь-якого і кожного", "Очевидно, що їй є за чим сумувати, — така була перспектива на щасливе і заможне життя!", "Ікона преподобного Сталіна. Допомагає при мимовільному сечовипусканні і повертає молодість", "Сумує за славними днями, коли тато тюремник приносив з роботи золоті коронки", "Подивіться в очі цьому"чуду" — це очі ненормальної людини, цi очі відображають час, в якому ми живемо", "Мабуть, частенько за доносами відправляла народ в Сибір і хоче повторити. Бідна бабуся", — коментують інші користувачі Twitter.

"Православ'я головного мозку на марші", — сміються над знімком в Twitter Мид Роисси.

Як повідомляв "Апостроф", у травні в Росії в Білгородській області відбулося богослужіння з іконою, на якій зображений генералісимус Йосиф Сталін. Фотографії з цього дійства з'явилися в мережі. Проте пізніше в Московському патріархаті відхрестилися від богослужіння з іконою Сталіна.