RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Путінцiв обурив орден від Порошенка для екс-голови "Правого сектору"

Прихильників політики президента РФ Володимира Путіна обурила новина про те, що президент України Петро Порошенко нагородив народного депутата, екс-голову організації "Правий сектор" Дмитра Яроша орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

Про нагородження Яроша повідомила прес-служба українського президента.

Згідно формулюванню з президентського указу, Ярош нагороджений за особисту мужність, самовідданість і високий професіоналізм. Ці якості він виявив у справі захисту суверенітету і територіальної цілісності України.

Новину про орден для екс-голови "Правого сектора" активно обговорюють на російських інформаційних ресурсах.

"А чому не залізним хрестом?", "Порося підстраховується, підлещуючись перед нацистами. Тільки в разі перевороту всі ці медальки йому не допоможуть", — пишуть користувачі російського пропагандистського ресурсу РИА Новости

"Нацисту Ярошу орден ватника-москаля Хмельницького. Петя, ти красунчик, чергове дно пробито до настання п'ятниці!", "Куля в лоб для них найкраща нагорода", "Місцевий Кадиров тепер з медалькой, причому імені Хмельницького, того самого, який приєднав Україну до РФ, це якийсь сюрреалізм і цирк виродків", "Ось це країна! Всі на всіх котять бочки, всi всім медальки дарують... Добре", "То скидати поривався, а то раптом отримав орден з рук "зрадника національних інтересів". І зовсім він не продався. Напевно, просто полюбив", "Він би його ще нагородив орденом Леніна", "Здивувався б Богдан Хмельницький всьому цьому", "З обертання Хмельницького в труні можна отримувати енергію", — коментують росіяни на сайті Lenta.ru.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно стало відомо про те, що Дмитро Ярош володіє торговою маркою "Правий сектор".