RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

У Путіна назвали війну головним інструментом вирішення міжнародних проблем

Військова сила стає головним інструментом вирішення міжнародних проблем, тому Росія буде розвивати стратегічні ядерні сили. Про це заявив міністр оборони РФ Сергій Шойгу, передає УНІАН.

За його словами, спроби ряду західних країн на чолі з США перешкодити процесу становлення нового, більш справедливого світоустрою "призводять до наростання хаосу і анархії".

"Нестійко функціонують міжнародні організації, що покликані забезпечувати глобальну безпеку. Військова сила стає головним інструментом вирішення міжнародних проблем", - зазначив Шойгу на відкритті II Всеросійського молодіжного форуму" Міжнародне військово-політичне та військово-економічне співробітництво: сучасні тенденції.

Глава оборонного відомства Росії заявив, що серйозним чинником є загроза міжнародного тероризму, для боротьби з яким необхідно об'єднувати зусилля державних і громадських інститутів РФ.

"Безумовним пріоритетом на цьому напрямку для нас залишається розвиток стратегічних ядерних сил. Наявність у Росії ядерної зброї забезпечує гарантоване стримування агресії проти неї з боку будь-якої іноземної держави", - підсумував міністр.

Нагадаємо, раніше американські ЗМІ повідомили, що Росія розгорнула нову крилату ракету наземного базування, порушивши тим самим угоду з США про ліквідацію ракет малої і середньої дальності.