RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Вбивство Вороненкова: журналіст з РФ оцінив ймовірність версії з причетністю ФСБ

Російський журналіст Аркадій Бабченко вважає, що вбивство екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова в центрі Києва не варто пов'язувати з російськими спецслужбами.

Про це він повідомив в коментарі "Апострофу".

"Не знаю, хто його міг убити. Працюють слідчі групи і можна висувати будь-які версії, але на мій погляд, він не був такою великою шишкою, щоб заради нього російські спецслужби посилали своїх диверсантів", - сказав він.

Журналіст висловив припущення, що вбити Вороненкова міг звичайний громадянин України. "Мені здається, що хтось в Україні посидів і подивився, що мужик, який розв'язував війну, приїхав в Україну і вирішив, що він там буде безпечно себе почувати. Ось цей, хто спостерігав, плюнув, пішов купив зброю і зустрів Вороненкова там", – заявив Бабченко.

Він вважає, що цю ситуацію в Кремлі використовують як провокацію Києва і продовжать свої традиційні розмови про "київську хунту".

Нагадаємо, екс-депутата Держдуми РФ застрелили в центрі Києва 23 березня. Останні новини і подробиці вбивства Вороненкова читайте в онлайн-трансляції "Апострофа".