Скоро тато приїде: соцмережі потішила новина про пентхаус у Гаазі у дочки Путіна

У соціальних мережах висміяли повідомлення про те, що чоловік дочки Володима Путіна Марії Йорріт Фаассен намагається продати розкішну квартиру в Гаазі (Нідерланди).

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Відзначимо, раніше голландське видання Quote повідомило про те, що Марія Фаассен, яку називають дочкою президента Росії Володимира Путіна, і її чоловік Йорріт продають квартиру в Гаазі за 2,9 мільйона євро, передає vlasti.net.

За даними видання, пентхаус належить подружжю Фаассен, а його продаж може бути пов'язана або з охолодженням відносин між Росією та Нідерландами, або з тим, що Йорріт Фаассен переїхав до Москви.

Раніше журнал The New Times називав Марію Фаассен старшою дочкою Володимира Путіна, яка вийшла заміж за підприємця з Нідерландів Йорріта Йоста Фаассена, захистила кандидатську дисертацію і народила дитину.

У квітні 2006 року він нібито приїхав в Росію для роботи в "Газпромі". У 2014 році з'явилася інформацію, що сім'я Фаассен живе в "шикарному пентхаусі". Фото будівлі, опубліковані у виданнях, збігаються з фотографіями будинку, розміщеними в оголошенні про продаж квартири.

Нагадаємо, раніше міністр юстиції України Павло Петренко спрогнозував терміни початку Міжнародного кримінального суду в Гаазі над вищим керівництвом РФ, включаючи Володимира Путіна.