Тотальне лицемірство: журналістка розповіла про конфуз пропагандистки Кремля з "безсмертним полком"

Російська журналістка Олена Риковцева розповіла про конфуз, який стався з кореспонденткою пропагандистського телеканалу "Росія 24" під час репортажу з ходи "Безсмертний полк".

Випадок Риковцева описала на своїй сторінці в Facebook.

Під час трансляції кореспондент Марія Бондарєва показала портрет у чорній рамці. Вона розповіла, що це фотографія її дідуся Іванова Віктора Івановича, який воював і три роки пробув у полоні. "Тому мій тато був змушений взяти прізвище моєї бабусі. Щоб чого-небудь не трапилося", - заявила кореспондент.

Буквально через годину Бондарєва знову показала портрет і розповіла іншу історію свого діда. У новій версії його звали Іванов Віктор Михайлович. Також вона розповіла, що дід воював та пробув у полоні 3 роки, але вийшов на свободу і прожив 90 років.

"От бачите?! Зовсім інша справа! Дівчину вчасно поправили старші товариші! І немає більше ніякого стилістичного дисбалансу між трагічними історіями і бравурними маршами з надувними кульками. Це "свято зі сльозами на очах", в якому в нашій країні, в Росії, нам потрібно здебільшого "свято", а злостивці нехай акцентуються на "сльозах" і на "очах", - зазначила Риковцева.

Як повідомляв "Апостроф", соцмережі вразило відео танців під час акції "Безсмертний полк" в Москві.