Путін так просто не піде: в Росії розповіли, що може прискорити зміну влади в Кремлі

Російський фінансист, бізнесмен і блогер Слава Рабінович вважає, що президентські вибори в Росії в 2018 році будуть спецоперацією щодо чергової інавгурації Володимира Путіна.

Про це він повідомив в інтерв'ю виданню Politeka.

Рабинович заявив, що нинішня правляча еліта в РФ просто так не відмовиться від влади.

"Їх справи зайшли так далеко, у тому числі з цінниками щодо відповідальності за скоєні злочини, що вони підуть від влади з дуже великою кров'ю", - зазначив фінансист.

Він сказав, що політичний режим у Росії, швидше за все, буде змінено прильотом "чорних лебедів" (термін, введений Нассімом Талебом, який означає важкопрогнозовані події, що мають значні наслідки, - ред.)

Рабінович підкреслив, що в цивілізованому світі виникнення "чорних лебедів" йде природним способом і не руйнує всю систему, то режим Путіна створив умови для значного зростання наслідків, які вони за собою спричинять.

"Справа в тому, що президент РФ знищив нинішню держава і конституційний лад, знищив не тільки незалежність гілок влади, але й самі гілки влади", - говорить фінансист, додавши, що в РФ також знищені інститути чесних виборів і змінюваності влади.

Як повідомляв "Апостроф", Слава Рабинович заявив, що повномасштабний наступ РФ на Україну буде означати кінець режиму Путіна.