RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

У мережі висміяли відео з росіянкою, яка обурена меню українських дитсадків

Користувачі соціальних мереж підняли на сміх відео, в якому росіянка скаржиться на те, що українські діти в дитсадках їдять гречку з котлетою, а російські не знають, що таке гречка.

Сюжет телеканалу "Дождь" публікують в Facebook.

Росіянка на відео говорить про Україну: "Ось тут новини показували. Де це бачено, у них війна пройшла, у них діти в дитячому саду їдять гречку і ось таку велику котлету. А у нас, що таке гречка, діти в садочку навіть не знають. Немає толком їжі, тому що вона дорога, тому що ми все своє Україні віддаємо", — каже героїня відеосюжету.

"До редакції часто надходять листи з питанням "Що таке гречка? Де можна її побачити?" Відповідаємо. Гречку з ось такенною котлетою ви можете побачити в наших сюжетах про розруху в Україні", — коментують відеосюжет на сторінці Роисся 24 в Facebook.

"Найстрашніше те, що вона твердо переконана, що це від них гречку і котлету відбирають і дають нашим дітям. Вона ж на початку говорить "ми їм допомагаємо, а в збиток ж нам іде". Це у них гречки немає, тому що вони, виявляється, нас "годують", "Чим їх там психотропних годують? І воно видать дешевше гречки", "Який феєричний дурдом в головах. Виявляється, вони нам гречку віддають", — коментують відео відвідувачі спільноти Facebook Баба i кіт.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в соцетях висміяли оригінальний спосіб благоустрою в російській Твері.