Добре, що не на трьох літерах: в мережі висміяли передвиборчий слоган Путіна

У Кремлі обговорюють ідею зробити акцент у передвиборчій кампанії Володимира Путіна на словах "справедливість", "повага" і "довіра".

Про це передає російський телеканал РБК з посиланням на близькі до Кремля джерела.

Відзначається, що Путін поки не оголошував про свою участь у виборах, але всі плани робляться під нього. Також джерела говорять, що "справедливість", "повага" і "довіра" в якості можливого слогану кампанії вибрані тому, що в російському суспільстві існує запит на справедливість, люди хочуть, щоб їх поважали, а влада повинна користуватися довірою простих людей.

Телеканал нагадує, що слова "справедливість", "довіра", "повага" Путін активно використовував у своєму посланні Федеральним зборам 1 грудня минулого року.

Даний слоган потішив користувачів Twitter.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

"На трьох літерах 18 років побудували", "Пообіцяв, збрехав, вкрав!", "я знаю три слова, три лайливих слова, зі знанням цим я став президентом...", "на трьох літерах вони зазвичай крутять ці три слова", - коментують публікацію користувачі мережі.

Як повідомляв "Апостроф", редактор видання The Economist Едвард Лукас заявив, що Путін перед президентськими виборами може розпочати нову війну.