Відповідь "великої наддержави": в мережі висміяли вірші скривдженого Рогозіна про чиновників, які не пустили його в Молдову

Віце-прем'єр РФ Дмитро Рогозін не обмежився одними лише погрозами після того, як його не пустили в Молдову, і вигадав у відповідь так званий вірш.

Спочатку твір було опубліковано на сторінці Рогозіна в Facebook, але через деякий час відповідний запис зник. Втім, зберігся скріншот посту.

Твір путінського чиновника зібрав безліч коментарів користувачів мережі.

"Рогозіну здається, що він блищить дотепністю і популярністю, і таким заграванням з масами кожного разу опускає себе до рівня скривдженого люмпена", "Краще б вони мовчали... А в ідеалі і пішли мовчки всій гоп-компанією", "Замість того щоб працювати, він віршики пописував! Клоун і бездарщіна, втім як і весь керівний склад!!!", "Сильна відповідь наддержави", "Стрибаючи на батуті нехай вигадує все що завгодно. А за поребрік виходити не*єр. Бо посилають відразу і далеко", - пишуть блогери.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі висміяли реакцію Рогозіна на заборону йому прилетіти в Молдову на літаку Військово-повітряних сил Росії.