RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Зрада й ганьба: журналіст з РФ вказав на дивну реакцію Кремля і росЗМІ на теракт в Сургуті

Журналіст Олег Кашин вважає, що російська влада яскраво продемонструвала зраду свого народу, не відреагувавши на інцидент в Сургуті, коли чоловік з ножем кидався на перехожих.

Про це журналіст заявив в ефірі радіостанції "Эхо Москвы".

Він зазначив, що подія в Сургуті – це такий само теракт, як і схожі атаки в містах Європи та в Ізраїлі. У той же час федеральні російські ЗМІ практично ніяк не висвітлювали інцидент з ножовою атакою.

"Це жахливе позорище. І, дійсно, влада, яка дуже багато говорить, що вона на дальніх рубежах у Сирії бореться з тероризмом, коли відбувається реальний теракт...", - говорить Кашин.

Він вважає, що ситуація, коли російський президент Володимир Путін і глава МЗС Сергій Лавров висловлюють співчуття Барселоні, але мовчать про Сургут, є зрадою власного народу і себе.

"Це просто зрада по відношенню і до всього суспільства і народу нашого, і до самих себе, насправді, тому що цей же Путін зробив кар'єру на антитерористичній риториці і завоював народну любов. А тепер, коли відбувається, власне, те, що відбувається, він досить боягузливо ховається за композитора Шуберта і за його погану хворобу. І, по-моєму, Путіну ганьба за це просто", - заявив журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", з'явилися дані про чоловіка, який влаштував теракт в Сургуті.