RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

В Україні назвали кілька ознак швидкого відходу Росії з Донбасу

Росія почала поступово виводити військове спорядження, а ватажки бойовиків "ДНР-ЛНР" шукають собі житло за межами окупованих районів Донецької та Луганської областей, що може свідчити про плани Кремля залишити Донбас.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" повідомив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак.

"У мене є інформація з різних джерел, що так звані "керівники" цих фейкових утворень (так званих ДНР-ЛНР, - "Апостроф") зараз почали шукати і намагаються купувати житло на території РФ. Або в яких-небудь невизнаних республік - Абхазії і тому подібних", - розповів чиновник.

Він додав, що надходить інформація про виведення з Донбасу цінного військового спорядження.

При цьому Гримчак зазначив, що повністю перевірити дану інформацію не представляється можливим, проте вона надходить з різних джерел.

"Останнє, що було - і це вже підтверджують неодноразово - що фінансування цих ОРДЛО в наступному році Російська Федерація припиняє. Вони не закладають витрати на "народні республіки" в бюджеті-2018", - додав заступник міністра.

Детальніше читайте в повному тексті інтерв'ю Гримчака "Апострофу": "Кремль прийняв рішення: ватажки ДНР-ЛНР шукають житло в Росії".