RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Є два шляхи, і обидва в нікуди: відомий журналіст жорстко висловився про росіян і майбутнє РФ

Відомий російський журналіст і публіцист Олександр Невзоров вважає, що у Росії є два шляхи і обидва вони не принесуть країні поліпшень.

Таку точку зору він висловив в інтерв'ю виданню Собеседник.ru.

"Перед Росією два шляхи, і обидва в нікуди. Перший - лібералізація, свобода, розкручування гайок, з цього нічого не вийде, тому що Росія свободи наїлася і до сих пір блює", - вважає Невзоров.

На його думку, Росія не сумісна зі свободою, під якою журналіст розуміє можливість розвитку, зростання, зміни.

"В саму конструкцію Росії ця можливість не закладена, тому вона регулярно виходила на стіну, потім знаходила новий ресурс і рухалася далі. Зараз ресурс вичерпаний, централізація дійшла до межі, абсурд і виродження на всіх фронтах - але лібералізація цієї системи неможлива, вона негайно зривається в хаос ", - говорить він.

При цьому Невзоров додає, що з мрією про лібералізацію росіянам краще попрощатися.

"Є інший варіант - повний зажим, армія безкоштовних рабів і т.д. Це зараз теж не вийде, тому що люди не готові влаштовувати масові розстріли за палицю копченої ковбаси. Ризикну сказати, що люди стали краще. В тому сенсі, що їх надихає тепер не палиця ковбаси, а кришталеві погони і нерухомість в Марбельї. Але де взяти стільки кришталю, не кажучи вже про нерухомість?", - зазначає журналіст.

У зв'язку з цим він робить не райдужний прогноз про життя в Росії.

"Ну, пейзаж вже і зараз досить жоповатістий, але ж ця ситуація може тривати довго. Об'єктивна економічна жопа, як ми розуміємо, в Росії великої ролі не грає: щоб нічого не змінювалося, більшість готова їсти фекалії або заквашувати соплі", - вважає Невзоров.

Як повідомляв "Апостроф", Росії дали моторошний прогноз в разі переобрання Путіна.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР