Головний дипломат Путіна несподівано заявив про підготовку Європи до ядерного удару по Росії: в мережі сміються

Глава МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що США готують збройні сили країн Європи до застосування тактичної ядерної зброї проти РФ.

Про це він повідомив на Конференції з роззброєння, передає ТАСС.

"Ядерного роззброєння перешкоджає і збереження американського нестратегічного ядерної зброї в Європі, що супроводжується дестабілізуючої практикою "спільних ядерних місій". В рамках цих місій з грубим порушенням Договору про нерозповсюдження [ядерної зброї] неядерні члени НАТО беруть участь у плануванні застосування американських нестратегічних ядерних боєприпасів і залучаються до освоєння відповідних навичок. Всім повинно бути зрозуміло, що тим самим військові США готують збройні сили країн Європи до застосування тактичної ядерної зброї проти Росії", - сказав Лавров.

За його словами, Росія нібито не має розгорнутого тактичного ядерного озброєння і не проводить навчання щодо його застосування.

На слова глави МЗС РФ з гумором відреагували користувачі Twitter

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.
An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Детальніше про шантаж Росії своїх сусідів ядерною зброєю, в тому числі і розміщеним в Криму, читайте в матеріалі "Апостроф": Путін оточує Україну військами: три небезпечних напрямки