Артисти: у мережі обговорюють відео з Собчак, доведеної до сліз в ефірі ростб

Кандидат в президенти РФ Ксенія Собчак під час передвиборних дебатів на телебаченні обурилася тим, що інші учасники постійно її перебивають. У підсумку Собчак розплакалася і покинула студію.

Відповідне відео розміщено на YouTube.

Під час виступу Ксенія Собчак, коли вона закликала глядачів прийти і проголосувати за неї, лідер ЛДПР Володимир Жириновський закликав відправити її в божевільню. Потім між Собчак і Жириновським зав'язалася словесна перепалка.

"Що за хамство? Я буду скаржитися в ЦВК! Звичайно ж, це несправедливо. Ці люди, які є спойлерами, перебивають тільки мене! Я ні разу не сказала ні слова під час фінального слова. Я вимагаю повернути мені мій час, в який ці люди нескінченно роблять бла-бла-бла", - сказала Собчак.

Потім під час її збурень Жириновський вигукував: "Ви повинні викликати психіатра і надіти на неї білий халат! Зв'язати її руками! Заплач, Ксенія, заплач! Мама прибіжить зараз, носик втре!".

В кінці дебатів ведучий Володимир Соловйов звернувся до всіх кандидатів: "Я вважаю, що це неподобство — колективна цькування одного кандидата і доведення жінки до сліз".

У цей момент Ксенія Собчак розридалася і покинула студію.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.
An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.
An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Ксенія Собчак і Володимир Жириновський влаштували чергову перепалку під час теледебатів.