Табір російського дитинства: з'явилися нові сумні фото з Криму

В Інтернеті з'явилися фотографії з дитячого табору "Артек", розташованого на території тимчасово окупованого Криму. На фото діти уважно розглядають різну вогнепальну зброю, позують з нею і навіть вчаться стріляти.

Фото опубліковані на Twitter сторінці RoksolanaToday & Крим.

За інформацією, опублікованою на сторінці, фото були зроблені на полігоні, куди відвідувачів табору возили спеціально для того, щоб потренуватися в стрільбі.

"Артек. Весело тобі дитинко? Дітей возили на полігон, стріляти. Тренуватися. З метою виховання патріотизму. Вбивство = патріотизм. Патріотизм - не любов до своєї країни, а ненависть до навколишнього світу", - гірко іронізують в коментарях до фото.

Інші користувачі мережі також обурені залученням дітей до тренувань зі зброєю: "Псів режиму потрібно виховувати з дитинства", "Я хоч і був в "Артеку" в період Холодної війни, ми такими дуростями там не займалися", "Батьки дебіли відправляють дітей на тренінги по вбивству ".

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час будівництва котеджів для гостей "Артека" було зруйновано стародавнє мусульманське кладовище і знищена унікальна рослинність.