У мережі яскравою карикатурою висміяли провал першої безпілотний доставки "Пошти Росії"

Російський художник Андрій Закірзянов опублікував карикатуру, висміює гучний в мережах провал першої спроби зльоту безпілотника "Пошти Росії".

Малюнок розміщений на Twitter сторінці художника.

Автор використав персонажів радянських мультфільмів, порівнявши "загиблий" безпілотник з Карлсоном. Над ним стоїть журиться листоноша Пєчкін. "Я, може, тільки жити починав: на пенсію пішов", - іронізує художник.

Нагадаємо, безпілотник "Пошти Росії", який повинен був доставити посилку на відстань 15 км, розбився майже відразу після зльоту. Тестовий політ проводився в Улан-Уде, що на сході Сибіру. В якості причини падіння вказували зіткнення з житловим будинком, а також нештатное відключення електронного обладнання при запуску дрона.

У самій "Пошті Росії" цікаво прокоментували цей провальний запуск, заявивши, що представники компанії були на заході в якості гостей. При цьому запуском займалася компанія "Рудрон / Експедитор 3М".

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Крім того, нещодавно "Апостроф" писав також про випробувальний запуск російського безпілотника, який західні експерти прозвали "смерть НАТО".