Відомий російський режисер обурив мережу хвальбою Путіна на росТВ: відео

Відомий російський режисер Андрій Кончаловський назвав президента Росії Володимира Путіна "великим стратегом" і "справжнім бійцем", а також заявив, що "вчиться у нього".

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Росія 1".

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Під час пропагандистської передачі "Вечір з Володимиром Соловйовим", режисер Кончаловський похвалив Путіна за "терпіння" і "витримку".

"Путін це, по-моєму, великий стратег. Взагалі здатність не відповідати на якісь речі, я у нього в цьому сенсі вчуся. Не відповідати, не гавкати у відповідь. Здатність чекати, здатність терпіння - це вища якість справжнього бійця", - розсипався в похвалах Кончаловський.

Користувачі Twitter обурюються лестощам режисера і згадують про його брата, також режисера Микиту Михалкова, відомого прихильника режиму Путіна, а також про їх батька, автора тексту гімну СРСР Сергія Михалкова.

"Навіііщо? Чого їм не вистачає?", "Ну і до чого конкретно привів цей стратег? Які результати-то?", "Ще кілька років тому я тримала його за пристойну людину", "Хвали, плекай будь-яку владу і жити завжди ти будеш до ладу - сімейне кредо подружжя Михалкових-Кончаловських", "Гроші, для цих братанів не пахнуть. Яка мерзота", - пишуть в мережі.

Нагадаємо, раніше режисер Андрій Кончаловський називав себе "мракобісом і ватником" і говорив, що Україна з Росією - "одна етнічна цілісність".