Кримський міст привів в Монако: мережу підірвало фото відомих росіян-путінців

Двоє відомих прихильників президента РФ Володимира Путіна, музичний продюсер Йосип Пригожин і спортсменка Олена Ісінбаєва, зустрілися в Монако.

Про це свідчить їх спільне фото, опубліковане в Instagram Пригожина.

Користувачі мережі не надто прихильно відреагували на цю новину, вважаючи, що справжні патріоти Росії повинні були б проводити свій відпочинок в окупованому Криму.

"Російський патріот Пригожин, відпочиваючи в Криму, випадково зустрів російську патріотку Ісінбаєву, відпочиваючу в Криму - воістину Крим об'єднує російських патріотів", - іронізує блогер Elena B в Twitter.

"Закликають любити Росію, а самі в Монте Карло зависають. Нікому не можна вірити, ми тут карячимося з ранку до вечора, а таких грошей не заробили все таки", "У Вас геометка неправильна. Не можуть же два патріота відпочивати в Монте Карло" , "Кримський міст привів в Монако?", "В Монако сидить, а потім пости про Собяніна і плішивого постить, ну ти гніда, Шрек, коли до Криму приїдеш?", - не соромляться у висловах окремі користувачі.

Нагадаємо, не так давно "Апостроф" повідомляв, що Керченський міст не допоможе окупантам наростити туристичний потік в захоплений Крим, оскільки автомобільний транспорт мало придатний для подорожей між півостровом і російськими регіонами.