Наїзд на пішоходів в Москві: водій пояснив інцидент втомою, але йому не вірять

Водій таксі, який наїхав на пішоходів в Москві, стверджує, що був за кермом 20 годин, а наїзд скоїв через помилки в управлінні автомобілем.

Про це він говорить у відео допиту, опублікованому російським МВС.

У той же час, в соціальних мережах сумніваються у версії водія, яку також поширюють російські ЗМІ. Користувачі підозрюють, що наїзд був здійснений спеціально і посилаються на відеозаписи події.

"Пишуть, що водій таксі не спав 20 годин і переплутав педалі. Подивіться, як він біжить, не схожий щось він на сильно втомлену людину", "І кермо він крутив в потрібну сторону - теж переплутавши? І швидкість то збільшував, то зменшував, зупинився, знову поїхав", - задаються питаннями в Twitter.

На думку тих, хто сумнівається, теракт під час Чемпіонату світу з футболу в Росії - неприпустимий для режиму президента Володимира Путіна, тому його замовчують і пояснюють випадковістю. В свою чергу, ті, хто підтримують офіційну версію, кажуть, що історія з втомою таксиста цілком правдоподібна, оскільки в період ЧС багато хто прагне заробити якомога більше, а швидка втеча з місця злочину пояснюється шоковим станом водія.

Нагадаємо, серед постраждалих від наїзду таксі на пішоходів в Москві є один громадянин України і кілька громадян Мексики. Всього постраждало 8 осіб.