RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Африканський тост "за білих": мережі обурило відео промови на банкеті російського військового

Користувачів інтернету обурило відео промови, яка прозвучала на банкеті військового в Російській Федерації.

Відповідний пост розміщено на сторінці "Duncan MacLeod" у Twitter.

"Це говорить цілий віце-адмірал свинособачого флоту фашистської федерації. Хворі покидьки!!!" - йдеться в підписі до ролика.

Так, на заході прозвучав такий тост: "За своїми службовими обов'язками ми багато бачили. Бачили і білих жінок, і чорних, і мулаток, і метісок, і арабок, і мальтійок. Доповідаю: улаштування - однакове!.. Коли ми приходимо в Африку, спочатку вона чорна, через місяць починає біліти, через два місяці вже майже біла, а через три місяці - ну точно біла. І підхід відразу адекватний. Тому... ми знаємо, що краще наших російських жінок не було, немає і не буде. Тому... п'ятий африканський тост звучить у такій інтерпретації: "Расизму в серці не ношу, але цей тост вимовляю: "За білих, бл***. За білих, бл***. За білих жінок".

"Звичайний такий російський віце-адмірал... А "Кук-клукс-клан" та інші там расисти - це все в проклятій Піндосії. Наша людина завжди інтернаціоналіст, світоч культури, ну і природно російський офіцер!", "Який же п*сець у голові цього адмірала. А що тоді говорити про молодший командний склад", "Які ж вони убогі", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на росТБ пригрозили відправити на дно кораблі НАТО.