Свято перекуру для рабів: відомий росіянин видав жорсткий пост про ЧС-2018 в РФ

Чемпіонат світу з футболу в Росії є часом, коли значна частина законів в Росії перестала діяти.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав відомий журналіст Аркадій Бабченко.

"Це свято перекуру в вашому рабстві, друзі мої. Ось дивіться. Алкоголь на вулиці розпивати не можна. Збиратися більше п'яти чоловік не можна. Скандувати гасла, розмахувати прапорами, шуміти після одинадцяти - все це не можна. Про проживання без реєстрації я взагалі мовчу. І вже не дай бог ходити організованою колоною по Микільській", - зазначив журналіст.

За його словами, всі іноземні вболівальники повинні бути притягнуті до відповідальності. На думку Бабченка, таким чином російська влада принижує ліберальну частину суспільства.

"Вас опускають до такого рівня презирства, що це може викликати тільки одне почуття - бл*дської огиди. Вас п*здили п*здили, а потім приводять сантехніка з сусідньої країни і демонстративно дозволяють йому на ваших очах робити все те, за що вас п*здили, дивляться йому в рот, плескають у долоні, а коли він поїде - вас знову продовжать п*здити рівно за це ж саме", - вважає Бабченко.

Як повідомляв "Апостроф", напередодні старту Чемпіонату Світу з футболу в мережі став популярним колаж, що зображає президента Росії Володимира Путіна в образі вбивці.