Відома російська спортсменка видала перл про бандерівців

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики, депутат Держдуми РФ від "Єдиної Росії" Світлана Хоркіна заявила, що "бандерівці" в Криму представляли смертельну загрозу для місцевих жителів.

Про це вона сказала в інтерв'ю сайту sports.ru.

Хоркіна заявила що повністю підтримує внутрішню і зовнішню політику президента РФ Володимира Путіна, відповівши на уточнююче запитання з приводу Криму.

"А що - Крим? Люди не мають права вибрати, як вони хочуть жити? Чи ви хочете, щоб їх вбивали, як в Сирії? Вони хочуть говорити російською, мирно жити і виховувати дітей. Вони не хочуть бути згорілими, як в Одесі. Не хочуть боятися прийти до церкви, потрапити до в'язниці, бо просто 9 травня виходять на вулиці, надівши фронтовий мундир з нагородами. Тим більше все було зроблено законним шляхом, через референдум! Люди не свині, вони мають право на голос і на життя. На життя те, якої вони хочуть. Практично весь Крим сказав: "Ми хочемо в Росію". І вони - Росія.

Ми людям дали можливість висловитися спокійно, інакше б їх вбили", - сказала спорсменка.

На питання журналіста "хто?" вона відповіла: "Бандерівці".

Як повідомляв "Апостроф", в 2017 році соцмережі обурила заява російського актора Олександра Панкратова-Чорного про те, що деякі з його друзів-артистів бояться ходити по Києву, а українці нічого не хочуть робити і мріють про рабів. Не обійшлося і без згадок "бандерівців".