​Стало відомо про таємну церемонії прощання з Кобзоном: подробиці

1 вересня відбулося неофіційне прощання "для своїх" з народним артистом СРСР і Росії, депутатом Держдуми РФ Йосипом Кобзоном.

Про це повідомляє Telegram-канал "Mash".

Церемонія проходила в суботу, 1 вересня, в обстановці абсолютної таємничості в Центральній клінічній лікарні на вулиці маршала Тимошенко в Москві. Напередодні сюди приїжджав особистий перукар і візажист співака, а до вечора у двір лікарні почали під'їжджати авто люкс-класу.

"Похмурі люди з охороною один за іншим приїжджають, проходять в зал і незабаром їдуть. Територія оточена поліцією, але всі співробітники - в цивільному", - сказано в повідомленні.

У залі гостей зустрічала вдова Кобзона, його син Андрій і найближчі родичі. Неофіційна церемонія тривала з 16:00 до 18:30. Після цього тіло співака перевезли в концертний зал імені Чайковського, де 2 вересня пройшло офіційне прощання.

Нагадаємо, на церемонії прощання з Йосипом Кобзоном побувала сила-силенна політиків і зірок-шоу бізнесу, серед яких президент РФ Володимир Путін.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі придумали символ смерті, який бойовикам на Донбасі нібито передав померлий Йосип Кобзон.