Головний ворог Путіна відповів главі Росгвардіі на його смішну погрозу: опубліковано відео

Опозиційний політик РФ Олексій Навальний записав відповідь на відеозвернення голови Росгвардіі Віктора Золотова, який викликав його на дуель.

Відповідне відео Навальний опублікував на своєму YouTube-каналі.

Опозиціонер заявив, що приймає виклик, і запропонував Золотову зустрітися на дебатах у прямому ефірі федерального телебачення.

"Вид дуелі і зброю вибирає той, кого викликали. Я ваш виклик приймаю і, як годиться, вибираю місце і зброю. Наша з вами дуель відбудеться у вигляді дебатів у прямому ефірі Першого каналу. Або другого каналу. Або будь-якого іншого федерального каналу. А якщо вони чомусь відмовляться, то на цьому YouTube-каналі", - сказав Навальний і додав, що у глави Росгвардіі є тиждень на роздуми.

У своїй відповіді опозиційний політик також звинуватив Золотова в незаконному збагаченні, назвавши нерухомість, яка, за інформацією Фонду боротьби з корупцією, належить голові Росгвардіі і його родичам.

"Я все одно не відмовлюся від своєї думки про вас. Я вважаю, що ви злодій. Я вважаю, що ви обманюєте і державу, і народ, і конкретно ваших колег по Росгвардіі", - сказав Навальний.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 11 вересня глава Росгвардіі, колишній охоронець Володимира Путіна, Віктор Золотов виклав на YouTube відеозвернення до відомого опозиціонера Олексія Навального, в якому викликав його на дуель і пообіцяв зробити з нього котлету.